Data este stabilită, invitații au confirmat, atunci…să cânte muzica.

Fie că este vorba de nunta visurilor voastre, de botezul primului copil, de aniversări, petreceri, reuniuni, sau orice alt eveniment important din viața voastră pe care doriți să-l imortalizați, puteți conta pe mine și pe colegul meu operator video. Vă vom ajuta cu plăcere și profesionalism să înrămați amintiri și să le redescoperiți peste timp.

Folosind echipamente profesionale de fotografiat și filmat voi avea grijă ca orice moment important al evenimentului vostru să nu lipsească din galeria de imagini. Voi trebuie doar să zâmbiți :). Vă stăm la dispoziție pe întreaga durată a evenimentului.

Desigur, treaba mea nu se încheie aici. Toate fotografiile vor fi editate și prelucrate din punct de vedere al expunerii, contrastului, balansului de alb, încadrarii sau oricare altă modificare necesară pentru ca fotografia pe care o primiți să merite un loc în album. Toate acestea sunt operațiuni ce fac parte din gama standard de servicii pe care vi le pun la dispoziție. Însă, dacă doriți și editări mai complexe, montaje de imagini vă pot ajuta cu plăcere.

De asemenea, vă pot oferi și print-uri “pe loc” în format 10×15, la calitate profesională. Poate fi o alternativă interesantă pentru clasicele mărturii sau pur și simplu puteți păstra o amintire.

Pentru că suntem cu toții diferiți și fiecare are propriile dorințe, ofertele sunt personalizate în funcție de solicitările voastre. De aceea, vă invit să mă contactați negreșit și împreună putem stabili o variantă cât mai potrivită. Este important ca în ziua marelui eveniment să vă bucurați pe deplin de acesta și să nu vă lăsați apăsați de chestiunile organizatorice.