Un rol deosebit de important în succesul unei afaceri îl joacă imaginea și felul în care este întâmpinat un potențial client. Pentru ca acesta să apeleze la serviciile pe care voi le oferițiCabinet-11 trebuie să cunoască cât mai multe detalii. De aceea, o idee bună ar fi să cunoască spațiul în care voi vă desfășurați activitatea și în care, posibil, va ajunge să interacționeze cu voi. Acest lucru poate conferi o notă de familiaritate, stimulând clientul, în cele din urmă, să vă contacteze.

Fie că este vorba de cabinete de avocatură, de psihologie sau medicale, spații comerciale, spații de depozitare, ateliere de lucru, ateliere mecanice, spații de expunere, galerii sau oricare alt spațiu în care voi vă desfășurați activitatea, este indicat ca acesta să fie prezentat celor ce caută informații despre voi și despre serviciile sau produsele pe care voi le oferiți.

Fotografiile vor fi realizate cu echipamente profesionale de iluminare pentru a prezenta cât mai potrivit spațiul și elementele din acesta. Voi face fotografii de ansamblu dar și câteva cadre care să pună în valoare echipamentele, dotările, produsele și ambianța generală. Desigur, toate fotografiile vor fi editate și prelucrate pentru a deservi cât mai bine scopului lor final.

Prețurile variază în funcție de numărul și dimensiunile camerelor și le vom stabili împreună.