Într-o perioadă în care comerțul este din ce în ce mai digitalizat, cu foarte multe produse expProduse-1use în mediul on-line, prezentarea și imaginea produselor pot aduce un plus în favoarea voastră. Fotografia de produs, la o calitate profesională, poate face diferența între competitorii din același segment de piață.

Este foarte important ca produsul să fie pus într-o lumină potrivită și fotografiat din unghiul cel mai bun pentru a-l pune cât mai bine în valoare. Cel mai potrivit ar fi să existe cel puțin două fotografii, una cu produsul întreg iar una care să evidențieze un detaliu.

Produsele voastre vor fi fotografiate pe o masă specială, în condiții profesionale de iluminare, cu un fundal potrivit destinației finale a produsului. Totodată, la final, fotografiile vor fi editate și prelucrate cu modificări ale contrastului, luminozității, nivelului de detalii cât și cu înlăturarea eventualelor defecte sau imperfecțiuni.

Odată ce lucrarea este finalizată și fotografiile produselor voastre arată impecabil, vi le pot trimite prin transfer on-line sau vi le pot preda personal pe suport digital. Este important să stiți că fotografiile pot fi personalizate din punct de vedere al formei și dimensiunilor în funcție de scopul în care vor fi utilizate (mediul on-line, flyere, pliante) și le voi preda “gata de utilizare”.

Prețurile încep de la 1E/ produs și pot varia în funcție de produs, de numărul de produse sau de numărul de fotografii pentru fiecare produs.